• ìts my life
  • ìts my life
  • ìts my life
  • ìts my life

Iedere stap telt

ìts my life helpt je om gedurende je dagelijkse activiteiten voldoende te bewegen. Iedere activiteit telt.

Het slimme alternatief voor de sportschool!

Bepaal zelf wanneer, hoeveel en waar je beweegt! ìts my life is jouw eigen virtuele 'fitnesscentrum' en helpt je spelenderwijs meer te bewegen tijdens je dagelijkse bezigheden.

Neem wat vaker de trap of stap bijvoorbeeld een halte eerder uit. Kleine stappen die een grote invloed kunnen hebben op je leefstijl en gezondheid. ìts my life helpt je hierbij en maakt bewegen leuk én simpel. 

Ga de uitdaging aan

Ga de uitdaging aan met ìts my life en bestel je eigen stappenteller! Voor jezelf óf om ìts my life in te zetten in je bedrijf voor jou en je medewerkers. Op www.its-mylife.nl vind je meer informatie.

Je kunt ìts my life op eigen initatief gebruiken, maar ook de hulp van een professionele ìts my life-coach inschakelen. Meer bewegen klinkt eenvoudig en toch is het voor velen moeilijk vol te houden. De ìts my life-coach kan je helpen stap voor stap meer te bewegen en je actieve leefstijl te verankeren in je dagelijkse leven. Onze coaches zijn hiervoor speciaal opgeleid. Op de site vind je nu heel eenvoudig een ìts my life-coach bij jou in de buurt!

ìts my life is aangesloten bij Wecycle. 

Ontdek ìts my life

Lees hier meer over de mogelijkheden van ìts my life

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail!